Ljeto 2023. u Dvorcu umjetnika Oršić – Jakovlje

ljeto-2023-u-dvorcu-umjetnika-orsic-jakovlje

Dvorac umjetnika početak jeseni obilježava i dalje okružen građevinskim skelama, ali snažniji i ojačaniji, spreman za nastavak radova. U međuvremenu, prisjećamo se ljetnih radosnih događaja u Dvorcu i Parku skulptura, organiziranih u sklopu donacijske kampanje “ZaJedno za Dvorac umjetnosti”.

Obilježili smo završetak konstrukcijske obnove konferencijom za medije, a sljedeći dan smo u Parku skulptura i Dvorcu ugostili prijatelje Dvorca, vjerne pratitelje obnove i zainteresirane građane! Dobili smo velikodušnu podršku od Rokove borovnice, Vinskog podruma Vetos i pivovare Varionica craft brewery pa smo se zdravo zasladili i kvalitetno okrjepili!

Ivana Ožetski je održala čak 2 radionice- crtali smo kotrljajućim kuglama niz padinu brijega u Parku i oslikavali smo platnene vrećice. DJ Leo Hekman aka Griva je pomno selektirao glazbu i pobrinuo se da, usprkos (ne)vremenu, imamo nezaboravno iskustvo.

Uživali smo u društvu, razgovorima, vođenim turama i kreacijama, ali i neviđenoj kiši, koja je u nekom trenutku odlučila doći i potjerati nas iz Parka u intimnije okruženje ulaznog hola Dvorca gdje smo nastavili u revijalnom tonu do mraka.

Hvala vam svima što nas pratite i podržavate u pustolovinama i događanjima koje organiziramo, u naumu da Dvorac i Park žive usprkos trenutnim okolnostima!

Više o budućim događanjima u novom ciklusu preobrazbe Dvorca donosimo uskoro. Stay tuned!

Kontakt za medije:

Marinko Brkić-Tot, 099 1963 405

KONTAKT ZA PROTOKOL

Koordinatorica : Ana Mičić 098 903 0315

Organizator ispred HDLU, Citadela Invicta d.o.o.